Door de COVID-19 pandemie bevinden wij ons in een uitzonderlijke situatie. Voor effectieve en succesvolle bemiddelingen, onderhandelingen, en coaching hoeft dit geen belemmering te zijn. Wij hebben uitstekende en in onze praktijk al jaren bewezen hulpmiddelen om dit online te doen, met video, delen van schermen, gezamenlijk te gebruiken whiteboards, enz.

Mediation online

Wij bieden de mogelijkheid aan om mediations, onderhandelingen en coaching geheel of gedeeltelijk online te doen. Hiervoor is een omgeving beschikbaar die zeer gebruikersvriendelijk is. Dit kan een oplossing zijn wanneer reizen een bottleneck is voor een snelle en effectieve afhandeling. Ook kan het soms fijn zijn als tijdens een mediationtraject incidenteel gebruik gemaakt kan worden van deze mogelijkheid. Bovendien hebben online sessies een aanzienlijk lager uurtarief, tot wel 30% goedkoper!

Daarnaast heeft iedere deelnemer de beschikking over een persoonlijk en beveiligd portaal waarin alle documenten staan die wij met elkaar uitwisselen, en de afspraken in een online agenda. U heeft volledig inzicht in welke informatie wij van u hebben en kunt deze informatie ook zelf aanpassen.

Deelnemen aan een sessie

Wij hebben faciliteiten voor het online dossier en voor online meetings.

Wanneer wij een sessie hebben ingepland ontvangt u een uitnodiging per e-mail. Deze uitnodiging en andere communicatie loopt via de cloud omgeving van Zoho die momenteel nog niet volledig Nederlands ondersteunt, dus helaas is dit nog deels in het Engels. U kunt gebruik maken van Google Translate om de uitnodiging in het Nederlands te vertalen als u daar behoefte aan heeft.

  • 1. Deelnemen

    Klik op de knop Deelnemen aan vergadering om deel te nemen.

  • 2. Inbelnummers

    Kunt u geen gebruik maken van een computer? U kunt ook via de telefoon deelnemen. Hierdoor heeft u natuurlijk geen video mogelijkheden: u kunt de andere deelnemers niet zien en zij u niet. Gebruik deze optie alleen in overleg met de mediator.

  • 3. Agenda

    In de bijlage van de mail ziet u ook een bestandje waarmee u de bijeenkomst in uw agenda kunt zetten.

Als u op de knop Deelnemen aan vergadering hebt geklikt komt u op onderstaand scherm:

Nadat u op downloaden heeft geklikt, kunt u het gedownloade bestand openen om de verbinding te leggen. Ook kunt u deelnemen door de “Copy Link” te gebruiken als uw browser Chrome of Firefox is. In dat geval hoeft u geen bestanden te downloaden en te installeren.

Verder wijst het zich vanzelf.

U kunt dus deelnemen via een computer, maar ook via een tablet of smartphone!

Powered by

Copyright © 2020, reflektis & Rob Vens