Mediation online

Wij bieden de mogelijkheid aan om mediations, onderhandelingen en coaching geheel of gedeeltelijk online te doen. Hiervoor is een omgeving beschikbaar die zeer gebruikersvriendelijk is. Dit kan een oplossing zijn wanneer reizen een bottleneck is voor een snelle en effectieve afhandeling. Ook kan het soms fijn zijn als tijdens een mediationtraject incidenteel gebruik gemaakt kan worden van deze mogelijkheid. Bovendien hebben online sessies een aanzienlijk lager uurtarief, tot wel 30% goedkoper!

Daarnaast heeft iedere deelnemer de beschikking over een persoonlijk en beveiligd portaal waarin alle documenten staan die wij met elkaar uitwisselen, en de afspraken in een online agenda. U heeft volledig inzicht in welke informatie wij van u hebben en kunt deze informatie ook zelf aanpassen.

Deelnemen aan een sessie

Wij maken gebruik van de faciliteiten van reflektis voor het online dossier en voor online meetings.

Wanneer wij een sessie hebben ingepland ontvangt u een uitnodiging per e-mail. Deze uitnodiging en andere communicatie loopt via de cloud omgeving van Zoho die momenteel nog geen Nederlands ondersteunt, dus helaas is dit nog in het Engels. U kunt gebruik maken van Google Translate om de uitnodiging in het Nederlands te vertalen.

U kunt via de getoonde links ook deelnemen met een tablet of smartphone. Wanneer u via een computer deelneemt klikt u op "Join Meeting". Dan komt u op onderstaand scherm:

Nadat u op downloaden heeft geklikt, kunt u het gedownloade bestand openen om de verbinding te leggen. Ook kunt u deelnemen door de "Copy Link" te gebruiken als uw browser Chrome of Firefox is.

Verder wijst het zich vanzelf.

U kunt dus deelnemen via een computer, maar ook via een tablet of smartphone!

Powered by

Copyright © 2020, reflektis & Rob Vens