Door de COVID-19 pandemie bevinden wij ons in een uitzonderlijke situatie. Voor effectieve en succesvolle bemiddelingen, onderhandelingen, en coaching hoeft dit geen belemmering te zijn. Wij hebben uitstekende en in onze praktijk al jaren bewezen hulpmiddelen om dit online te doen, met video, delen van schermen, gezamenlijk te gebruiken whiteboards, enz.

Mediation online

Wij bieden de mogelijkheid aan om mediations, onderhandelingen en coaching geheel of gedeeltelijk online te doen. Hiervoor is een omgeving beschikbaar die zeer gebruikersvriendelijk is. Dit kan een oplossing zijn wanneer reizen een bottleneck is voor een snelle en effectieve afhandeling. Ook kan het soms fijn zijn als tijdens een mediationtraject incidenteel gebruik gemaakt kan worden van deze mogelijkheid. Bovendien hebben online sessies een aanzienlijk lager uurtarief, tot wel 30% goedkoper!

Daarnaast heeft iedere deelnemer de beschikking over een persoonlijk en beveiligd portaal waarin alle documenten staan die wij met elkaar uitwisselen, en de afspraken in een online agenda. U heeft volledig inzicht in welke informatie wij van u hebben en kunt deze informatie ook zelf aanpassen.

Powered by

Copyright © 2021, reflektis & Rob Vens