Mediations ten tijde van COVID-19

Zoals iedereen ondervinden ook wij de gevolgen van de maatregelen die de regering heeft moeten nemen om de COVID-19 pandemie onder controle te krijgen. Vanzelfsprekend volgen wij de regels en adviezen op.

Op deze pagina informeren wij u wat dit betekent voor de mediations, onderhandelingen en coaching die wij uitvoeren. Wij houden deze pagina up-to-date zodat deze in lijn is met de laatste maatregelen.

  • (Laatst bijgewerkt: 9 mei 2020) De professionele ruimtes waarin wij normaal onze gesprekken voeren kunnen gebruikt worden voor groepen tot maximaal 10 personen, met enkele restricties zoals handen wassen, 1,5 m. afstand houden, en niet komen wanneer u mogelijk besmet bent (bijvoorbeeld net terug van een reis, in contact geweest met mogelijke besmette mensen, of zelf met verkoudheidsverschijnselen rondlopen). Dit betekent dat voor onze mediations de bijeenkomsten weer mogelijk zijn.
    Toch wordt geadviseerd om, wanneer mogelijk, de gesprekken (gedeeltelijk) online te voeren. Voor meer informatie over online gesprekken kunt u lezen op deze pagina: Online Mediations.
Powered by

Copyright © 2020, reflektis & Rob Vens