Mediations tijdens COVID-19

Zoals iedereen ondervinden ook wij de gevolgen van de maatregelen die de regering heeft moeten nemen om de COVID-19 pandemie zoveel mogelijk onder controle te houden. Vanzelfsprekend volgen wij de regels en adviezen op.

Op deze pagina informeren wij u wat dit betekent voor de mediations, onderhandelingen en coaching die wij uitvoeren. Wij houden deze pagina up-to-date zodat deze in lijn is met de laatste maatregelen.

Laatst bijgewerkt: 27 mei 2021
  • De professionele ruimtes waarin wij normaal onze gesprekken voeren kunnen gebruikt worden voor groepen tot maximaal 10 personen, met enkele restricties zoals handen wassen, 1,5 m. afstand houden, en niet komen wanneer u mogelijk besmet bent (bijvoorbeeld net terug van een reis, in contact geweest met mogelijke besmette mensen, of zelf met verkoudheidsverschijnselen rondlopen). Dit betekent dat voor onze mediations de bijeenkomsten mogelijk zijn. Voor aanvang nemen wij nog contact met u op om deze zaken te verifiëren.
  • Mondkapjesplicht: de groepsruimtes zijn geen publieke ruimtes dus wij hanteren geen mondkapjesplicht. Ook zijn de ruimtes ruim genoeg om de 1,5 m. te kunnen garanderen. Sommige ruimtes hebben een publieke binnenruimte waar mogelijk de mondkapjesplicht wel geldt. Dit staat aangegeven bij de reserveringspagina.
  • Toch wordt geadviseerd om, wanneer mogelijk, de gesprekken (gedeeltelijk) online te voeren. Ook is het misschien sowieso fijn om te weten dat deze mogelijkheid er is. Voor meer informatie over online gesprekken kunt u lezen op deze pagina: Online Mediations.
Powered by

Copyright © 2021, reflektis & Rob Vens