Nieuwe websites en logo gelanceerd!

Vrijdag j.l. zijn, na een paar weken noeste voorbereidingen, onze nieuwe websites gelanceerd, samen met een nieuwe moderne stijl en logo. Er zijn nog wat hikjes (zoals een nog niet geheel naar tevredenheid werkend SSL certificaat waardoor de https versies van de sites niet goed werken 😢) maar die worden snel opgelost.

We zetten de belangrijkste veranderingen voor u op een rij:

  • De sites hebben een andere rol gekregen
    • robvens.nl (de site waarop u dit bericht leest) richt zich op het recent actieve deel van het werk van Reflektis: mediation, conflict coaching en onderhandelen, onder de noemer “Rob Vens Mediation”
    • reflektis.nl/.com gaat over enterprise architectuur, onder de noemer “Reflektis”
  • Mijn blog (met artikelen over allerlei, van enterprise architectuur tot filosofie) is verplaatst van robvens naar reflektis: www.reflektis.nl/blog (voor de Nederlandstalige artikelen) en www.reflektis.com/blog-en (voor de Engelstalige artikelen)
  • Op robvens.nl is een nieuw blog gestart over mediation, onderhandelen en conflict coaching: www.robvens.nl/blog 
  • De Nederlandstalige site van Reflektis staat nu op reflektis.nl, de Engelstalige op reflektis.com. We zijn hard aan het werk om de site veel meer en beter dan eerst tweetalig te maken.
  • Op de social media zijn we wat aan het opruimen. Reflektis en Rob Vens communiceren voortaan (zakelijk) alleen op Twitter en LinkedIn. Rob Vens Mediation op Facebook en LinkedIn. Het Twitter account van Rob Vens wordt inactief, het Facebook account van Rob Vens en Reflektis ook. Volg je ons (zakelijk) op de accounts die inactief worden dan zouden wij het fijn vinden als je ons voortaan op de actieve accounts gaat volgen.

Meer ontwikkelingen volgen, maar wij hopen dat je deze facelift alvast kunt waarderen!

De nieuwe branding is ontsproten aan de creatieve geesten van Echelon Creations, dank Arnd-Jan Blok, Elisa Salentijn!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by

Copyright © 2021, reflektis & Rob Vens