Wij helpen bij het herstellen van de harmonie

Rob Vens Mediation & Coaching is actief sinds 2017 als mediator, onderhandelaar en conflict coach. Wij werken samen met specialisten op juridisch en fiscaal gebied om u de beste ondersteuning te bieden en de zaken weer in goede banen te leiden.

Wij zien conflicten als iets positiefs. Onbalans in relaties en emoties die onvoldoende duidelijk kunnen worden leiden tot conflicten om ons te helpen die balans weer te herstellen. Conflicten als genezingsproces, u zou het kunnen vergelijken met koorts bij ziekte: het ruimt op, maakt weer nieuwe dingen mogelijk en herstelt de natuurlijke harmonie.

Voor het voeren van de gesprekken maakt Rob Vens Mediation & Coaching van de eigen gespreksruimte in Apeldoorn en professionele gespreksruimtes in Groningen en Amsterdam.

Ons Team

Rob Vens

Mediator / CEO

Rob is jarenlang in zijn werk als enterprise architect en trainer bij veelal grote bedrijven tot de ontdekking gekomen dat conflicten onvoldoende aandacht krijgen. Hetzelfde in de persoonlijke sfeer. Om die reden is hij zich gaan verdiepen in de mogelijkheden hierin verbetering aan te brengen. Sinds 2007 is hij actief, naast zijn werk via zijn bedrijf reflektis, als mediator, onderhandelaar en conflict coach.

Jurist

Juridische medewerker

Specifieke juridische kennis is soms onontbeerlijk. Onze jurist heeft deze in huis om ook juridische vragen te kunnen beantwoorden, rondom tal van onderwerpen als echtscheidingen, erfenissen, arbeidscontracten enz.

Back-office

Administratief medewerker

Klantcontacten, vragen rondom het online dossier, alles wat te maken heeft met contracten en facturen: hij helpt het allemaal in goede banen te leiden zodat onze specialisten hun tijd optimaal kunnen gebruiken.

Clienten

 • Lorem ipsum dolor sit amet.
 • Lorem ipsum dolor sit amet.
 • Lorem ipsum dolor sit amet.
 • Lorem ipsum dolor sit amet.
 • Lorem ipsum dolor sit amet.
 • Lorem ipsum dolor sit amet.

Neem contact met ons op

 • Adres

  Torenstraat 12
  9988 SP Usquert

 • Chat

  Of gebruik de chat functie! (wanneer beschikbaar)

Powered by

Copyright © 2020, reflektis & Rob Vens