Over ons >>

Over ons

Rob Vens Mediators & Partners is actief sinds 2017 als mediator, onderhandelaar en conflict coach. Wij werken samen met specialisten op juridisch en fiscaal gebied om u de beste ondersteuning te bieden en de zaken weer in goede banen te leiden.

Wij zien conflicten als iets positiefs. Onbalans in relaties en emoties die onvoldoende duidelijk kunnen worden leiden tot conflicten om ons te helpen die balans weer te herstellen. Conflicten als genezingsproces, u zou het kunnen vergelijken met koorts bij ziekte: het ruimt op, maakt weer nieuwe dingen mogelijk en herstelt de natuurlijke harmonie.

Onze thuisbasis is Groningen, maar voor het voeren van de gesprekken maakt Rob Vens Mediators & Partners gebruik van professionele gespreksruimtes in het gehele land.

Rob Vens - Partner

Rob is jarenlang in zijn werk als enterprise architect en trainer/coach bij veelal grote bedrijven tot de ontdekking gekomen dat conflicten onvoldoende aandacht krijgen. Om die reden is hij zich gaan verdiepen in de mogelijkheden hierin verbetering aan te brengen. Sinds 2017 is hij actief, naast bedrijfsadvies via zijn bedrijf reflektis, als mediator, onderhandelaar en conflict coach via Rob Vens Mediators & Partners, dat hij in 2017 heeft opgericht.

...- Jurist

Specifieke juridische kennis is soms onontbeerlijk. Onze jurist heeft deze in huis om ook juridische vragen te kunnen beantwoorden, rondom tal van onderwerpen als verkoopcontracten, arbeidscontracten enz.

... - Back-office

Klantcontacten, vragen rondom het online dossier, alles wat te maken heeft met contracten en facturen: hij helpt het allemaal in goede banen te leiden zodat onze specialisten hun tijd optimaal kunnen gebruiken.